Is er een evaluatie voor je klaargezet, wellicht heb je daar een uitnodiging via de mail voor gehad? Dan kun je die als volgt via de app invullen.

Bekijk de mogelijkheden voor het invullen van een evaluatie via deze video:
☰ Hoe de video te gebruiken (klik om te openen).
Bovenstaande video kun je het beste fullscreen bekijken.
En in HD kwaliteit (1080p). Of dit zo is? Klik dan op dit icoontje. Daarmee kun je de kwaliteit ook wijzigen.
Sommige video's zijn in hoofdstukken opgedeeld. Welke dat zijn? Klik op dit icoontje.

Lijst met evaluaties:
Klik in het menu op item 'Evaluaties' om de lijst met evaluaties te openen.
  1. De lijst met evaluaties, je ziet de naam en de datum dat de evaluatie is aangemaakt.
  2. Het aantal in te vullen aanvragen. Het groene vinkje geeft aan dat je de evaluatie al hebt ingevuld.
  3. Open de evaluatie door op de regel te klikken.
  4. Met behup van de filter worden alleen documenten behorende bij een bepaalde opleiding getoond.

Invullen:
Heb je de evaluatie geopend dan verschijnt het welkomstscherm. Klik op 'Start de feedback' om te starten. Let op: de naam van deze knop kan afwijken.
  1. Naam van de vraag, een rood sterretje geeft aan dat je verplicht bent om deze vraag in te vullen.
  2. Het antwoord, in dit voorbeeld een meerkeuze vraag met 1 antwoord mogelijkheid.
  3. De mogelijkheid om een toelichting te geven.
  4. Vraag 1 van 3.
  5. Naar vorige vraag.
  6. Naar volgende vraag.
De vraag krijgt een gele achtergrond als je deze hebt ingevuld.
Je hebt de laatste vraag ingevuld en komt op het afsluitscherm.
  1. Boodschap.
  2. Terug naar de vorige vraag.
  3. Verstuur de evaluatie, let op daarna kun je de evaluatie niet meer invullen.

Filter:
Klik op het filtericoontje.
Klik op het vergrootglas voor een overzicht van opleidingen waarvoor jij bent ingepland.
Selecteer de opleiging door op de naam te klikken.
Klik op 'Toepassen' om te zoeken naar evaluaties die gemaakt zijn voor deze opleiding of 'Reset' om de geselecteerde opleiding te wissen.

Bijgewerkt tot en met versie 89