De chat is even niet beschikbaar

Coachview helpcentrum

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Coachview DocentApp

De DocentApp geeft realtime inzicht in planning en helpt docenten zo goed mogelijk op weg. Docenten registreren presentie en houden zelf bij wanneer ze afwezig zijn.
DocentApp: instructies applicatie beheerder (3 artikelen)

Lees hoe jij als applicatie beheerder van Coachview de DocentApp activeert en de docent als gebruiker in Coachview aanmaakt.
DocentApp instructies voor de docent (9 artikelen)

De DocentApp biedt verschillende mogelijkheden die jij als docent ter beschikking hebt. Het bekijken van de planning, de deelnemerslijst, het registreren van presentie en slaging en het registreren van jouw afwezigheid. Lees hoe je de DocentApp activeert, installeert en gebruikt op bijvoorbeeld j...