Coachview support

nieuw ticket ticket status

Oplossingen

Alle kennis die je nodig hebt om Coachview optimaal te gebruiken, goed gedocumenteerd en op één plek terug te vinden.

Lees meer over technische oplossingen en wetenswaardigheden met onder andere verbeter en beveilig het versturen van e-mails, single Sign-On en Coachview, nog maar één keer inloggen en het gebruik van webservices.

Ben jij applicatiebeheerder van Coachview? Dan vind je hier jouw informatie.

Aan de hand van een aantal artikelen leggen we je de basisbegrippen en basisprocessen uit. Hoe log je in, welke schermen en menufuncties kent Coachview en hoe navigeer je.

Lees meer over het vastleggen van relaties in verschillende dossiers met behulp van de functie ‘Bedrijf’ en of de functie ‘Persoon. Hoe voeg je een persoonsdossier samen. Leg locaties en docenten vast. Wat ziet en kan een docent als deze inlogt in Coachview.

Leg de structuur van opleiding vast met behulp van de opleidingssoort. Maak, plan en zoek een opleiding. Schrijf deelnemers in en maak een document of verstuur een mailing.

Hoe kan ik een opleiding roosteren. Wat zijn vrije velden, hoe richt ik ze in en hoe gebruik ik ze. Lees meer over acties en actietemplates. Richt documenttemplates in, en gebruik deze bij het maken van documenten en mailings. Maak gebruik van originele en variante opleidingssoorten. Lees meer of het gebruik van saldo's (budget & studiepunten).

Richt in o.a. BTW, grootboekrekeningen, kostenplaatsen en verkoopregeltemplates. Van offerte tot factuur waarbij aandacht wordt besteed aan facturen in termijnen, verzamelfacturen en automatisch versturen van herinneringen.

Zo werkt onze (nieuwe) planningsmodule. Koppel Coachview aan externe agenda's voor deelnemers en docenten. Houdt de planningsstatus bij voor docent en/of locatie.

Snel een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van de Evaluatie module. Zo leer je bijvoorbeeld hoe evaluaties verwerkt kunnen worden. Je leert de ‘ins en outs’ van het gebruik van Coachview bij het opzetten van je eigen evaluatie(s). Na het lezen van deze werkinstructies heb je duidelijk inzicht in de mogelijkheden van de evaluatiemodule en hoe de evaluaties in Coachview verstuurd, bewaakt en geanalyseerd kunnen worden.

Hoe presteert elke opleiding, een faculteit of zelfs een klein onderdeel ervan. Met deze module tover je deze en de volgende inzichten allemaal op je scherm.

Lees in verschillende artikelen hoe je het opleidingsportaal kunt beheren. Zo vraag je aan en verwijs je naar een door jouw bepaalde domeinnaam.

Deze artikelen gaan over het uitwisselen van gegevens tussen Coachview enerzijds en e-learning en examen registratie systemen anderzijds. Denk daarbij aan Moodle, aNewspring en Certwell.

Deze artikelen gaan over het uitwisselen van gegevens tussen Coachview en de verschillende boekhoudsystemen zoals Exact-Online, Twinfield, Accountview en Yuki.

Deze artikelen gaan over het uitwisselen van gegevens tussen verschillende Payment Service Providers en Coachview.

Koppel Coachview aan PE-Online, Springest, AFAS Hrm, MailChimp en EDU-DEX.

Importeer bedrijfs- en persoonsgegevens in Coachview. Importeer jouw opleidingshistorie en lees meer over het importeren van nieuwe inschrijvingen (webaanvragen).

Hoe gaat Coachview met de AVG wetgeving om. En hoe zorg jij dat je het goed voor elkaar hebt. Hier lees je er alles over.

over onze support

Op support vind je de kennisbank van Coachview. Hierin vind je de meest gestelde vragen aan de helpdesk en uitgebreide informatie om met modules te starten. Mis je iets? Laat het de telefonische helpdesk weten via 088 44 88 555, of stuur een mail naar support@coachview.net