De chat is even niet beschikbaar

Coachview helpcentrum

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Technische artikelen

Lees meer over technische oplossingen en wetenswaardigheden. Het gebruik van API's of webservices om data te ontsluiten. Verbeter en beveilig het versturen van e-mails. Single Sign-On en Coachview, nog maar één keer inloggen. Maximale groottes van up te loaden bestanden en in te vullen velden binnen Coachview. Cookies op het opleidingsportaal.
Technisch - Algemeen (3 artikelen)

Nieuwsgierig hoe groot een huiswerkopdracht dat je wilt uploaden mag zijn of wil je weten hoe groot een bijlage mag zijn die je via een e-mail verstuurt? Wil je weten hoe groot een logo, dat je in een documenttemplate gebruikt, mag zijn en wil je weten hoeveel karakters er in de verschillende inv...
E-mail beveiliging verbeteren (5 artikelen)

Sender Policy Framework (SPF), DKIM en DMARC, StartTLS.
API (18 artikelen)

Lees meer over het ontsluiten van Coachview data met behulp van onze API en het inzetten van webhooks.
Webhooks (22 artikelen)

Lees meer over onze webhooks, een verzameling instructies op basis waarvan applicaties en apparaten onderling kunnen praten.
Webservices (4 artikelen)

Lees meer over het ontsluiten van Coachview data met behulp van webservice's. Let op: webservices worden niet meer ondersteund. Gebruik onze rest API's daarvoor in de plaats.
SSO: Single sign-on (5 artikelen)

Bij het gebruik van Single sign-on-software (afgekort SSO) hoef jij als gebruiker niet telkens verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden voor verschillende applicaties te onthouden. Je hoeft nu nog maar één keer in te loggen op jouw pc, waarna je automatisch toegang krijgt tot andere applicat...