De chat is even niet beschikbaar

Coachview helpcentrum

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Applicatie

Ben jij applicatiebeheerder van Coachview? Dan vind je hier jouw informatie over het gebruik van browsers, vrije velden, de gebruiker in Coachview en nuttige informatie tijdens ons implementatie traject en onze sprintplanning.
Gebruiker in Coachview (7 artikelen)

Een persoon die gebruik wil maken van Coachview of de Docent App zal als gebruiker aangemaakt moeten worden. Lees meer over het aanmaken van gebruikers, het toekennen van rollen en functies en de financiële autorisatie.
Sprintplanning (2 artikelen)

Hier vind je onze sprintplanning. Een nieuwe release wordt als eerste in de trainingsomgeving geïnstalleerd. Daarvoor worden de gegevens van de trainingsomgeving overschreven met de gegevens uit de live-omgeving. Met welke gegevens wordt elke maand de trainingsomgeving overschreven lees je hier.
Browsers (2 artikelen)

Hier vind je o.a. informatie over het gebruik van browsers .
Docenten inlog (2 artikelen)

Deze werkinstructie beschrijft de inlogmogelijkheden van docenten in Coachview. Een docent selecteert zijn opleiding, bekijkt de deelnemerslijst en registreert per deelnemer de presentie, slaging en indien nodig de examenresultaten.
Implementatie traject (1 artikelen)

Nuttige informatie te gebruiken tijdens het implementatie traject van Coachview.