De chat is even niet beschikbaar

Coachview helpcentrum

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Start

Maak kennis met Coachview. Leer de belangrijkste kernbegrippen kennen en de werking van Coachview, ook wel de gebruikersomgeving genoemd.
De vier kernbegrippen van Coachview. (4 artikelen)

Begin je met Coachview? Leer aan de hand van het model de vier kernbegrippen van Coachview. Dit zijn de opleidingssoort, opleiding, aanvraag en opleidingsvraag. We leggen het je uit met behulp van twee video's.
Inloggen in Coachview (5 artikelen)

Inloggen met en zonder MFA (2 stapsverificatie) en wachtwoord vergeten.
Het menu, de werkbalk en het centrale zoekvenster. (6 artikelen)

Zo werkt het menu en de werkbalk. Gebruik het centrale zoekvenster om snel over heel Coachview heen informatie te zoeken.
Personal dashboard, de kolommen en het zoeken en vinden van informatie en de sneltoetsen. (5 artikelen)

Lees meer over het instellen van het personal dashboard, de kolommen en het zoeken en vinden en sneltoetsen.
Ondersteuning (3 artikelen)

Opleiden zit in ons DNA en als het goed is ook in dat van jou! Hierdoor zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om onszelf en andere te helpen met ontwikkelen. De kennis die wij in ruim 12 jaar hebben opgedaan staat gebundeld op onze kennisbank en willen wij met jullie delen via workshops, e-l...
Naslagwerken (2 artikelen)

Hieronder vind je enkele naslagwerken die je op weg helpen bij het gebruik van Coachview.net. Alle documenten zijn in pdf-formaat. Klik op de link om de documenten te openen, te downloaden en/of te printen.