De chat is even niet beschikbaar

Coachview helpcentrum

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Importeer gegevens in Coachview

Lees alles over het importeren van bedrijfs- en persoonsgegevens eenmalig of periodiek, opleidingshistorie, nieuwe inschrijvingen via webaanvragen, debiteuren en opleidingen.
Importeer zelf bedrijven en personen in Coachview (6 artikelen)

Lees hoe je in Coachview zelf bedrijven en personen kunt importeren met behulp van een CSV-bestand. Bepaal zelf hoe en wanneer jij dat wil doen.
Het periodiek importeren van bedrijven en personen in Coachview (1 artikelen)

De gegevens van een deelnemer of medewerker worden in Coachview vastgelegd in een persoonsdossier. De gegevens van het bedrijf waar deze persoon werkt wordt vastgelegd in een bedrijfsdossier. Het is mogelijk om deze gegevens periodiek in Coachview te importeren.
Speciale taak: importeren van opleidingen. (3 artikelen)

Met behulp van een CSV-importbestand maak je in één keer meerdere opleidingen aan in Coachview. Door middel van slimme logica kun je een of meerdere onderdelen voorzien van een datum, tijden, docent(en) en locatie(s). Het CSV-import bestand wordt met behulp van een speciale taak ingelezen.
Speciale taak: importeren van debiteuren. (1 artikelen)

Wil je debiteuren vanuit bijvoorbeeld jouw boekhoudsysteem importeren? Dan kan dit via een speciale taak.
Het importeren van opleidingshistorie (1 artikelen)

De gegevens van een deelnemer of medewerker worden in Coachview vastgelegd in een persoonsdossier. Is het persoonsdossier geopend dan vind je het opleidingsdossier in tab 'Opleidingsvragen' terug. Hierin worden alle opleidingen, die zijn geregistreerd in Coachview, als opleidingsvragen ve...