Wie zijn de deelnemers? Registreer presentie en/of slaging en vindt meer informatie over de les en de opleiding die je mag geven.

De deelnemerslijst:
☰ Hoe de video te gebruiken (klik om te openen).
Bovenstaande video kun je het beste fullscreen bekijken.
En in HD kwaliteit (1080p). Of dit zo is? Klik dan op dit icoontje. Daarmee kun je de kwaliteit ook wijzigen.
Sommige video's zijn in hoofdstukken opgedeeld. Welke dat zijn? Klik op dit icoontje.

De deelnemers:
Klik in het lesrooster op de regel of  het pijltje om de deelnemerslijst te openen.
In de deelnemerslijst zie je een aantal panelsterug:
  1. De lijst met deelnemers.
  2. Extra opmerkingen over de les (mits ingevuld).
  3. Contactgegevens van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor deze opleiding (mits ingevuld) en gegevens over de locatie.
  4. Gegevens over de docenten die de les geven (waaronder jijzelf).
  5. Opmerkingen over de presentie en slaging van een specifieke deelnemer (mits jij die hebt ingevuld).
  6. Is het een online les? Dan zie je een icoontje om deze op te starten.
  7. De volledige planning van de opleiding, handig als je wilt overleggen met collega's of deelnemers extra wilt informeren over het lesrooster.

Panel 1: lijst met deelnemers.
  1. Aantal deelnemers: zes van maximaal tien deelnemers.
  2. De gegevens van een deelnemer:
    1. Volledige naam.
    2. Volgt deze niet de gehele opleiding dan zie hier welke gedeelte gevolgd wordt.
    3. E-mailadres (indien bekend).
    4. Telefoonnummer (indien bekend).
    5. Bedrijfsnaam waar deelnemer werkt (indien bekend).
  3. Registreer presentie en slaging. Is het registreren van slaging niet vereist? Dan is deze kolom niet zichtbaar.
  4. Keer terug naar het rooster of het dashboard.
Panel 2: extra opmerkingen.
Zijn deze voor de les ingevuld dan zie je de opmerkingen hier terug.
Panel 3: contactgegevens.
  1. Gegevens contactpersoon die verantwoordelijk is voor de opleiding met e-mailadres en telefoonnummer.
  2. Gegevens locatie, bedrijfsnaam (CV-EK), het lokaal (Charlie Parker) mits bekend en het bezoekadres. Klik je op het bezoekadres? Dan wordt een navigatieapplicatie zoals Google Maps geopend.
Panel 4: docentegegevens.
  1. Namen van de docent.
  2. De rol die deze docent in de les vervult.
  3. Contactgegevens van de docent.
Panel 5: opmerkingen per deelnemer over presentie & slaging.
  1. Opmerkingen over de presentie.
  2. Opmerkingen over slaging.
  3. Klik op 'Opmerkingen bewerken' om deze aan te passen.
Panel 6: online les.
Is de les online? Dan zie je deze panel.

Klik op het icoontje om de online meeting te openen.
Panel 7: de volledige planning.
  1. Alle lesdagen (onderdelen van de opleiding) worden onder elkaar weergegeven. Scroll naar beneden om de andere dagen te zien.
  2. De naam van de les.
  3. Datum.
  4. Tijd van - tijd tot.
  5. Naam van de docenten die de les geven, mits ingevuld zie je het e-mailadres en het telefoonnummer.
  6. De locaties waar les wordt gegeven.
  7. Een groen vinkje als de les al heeft plaatsgevonden.
  8. De les die je hebt geopend wordt vet weergegeven.

Registratie presentie | slaging:
Registreren van presentie en slaging doe je op een telefoon of tablet via 'swipen'. Maak je gebruik van een laptop zonder aanraakscherm? Dan moet je klikken.
  1. Registreer voor alle deelnemers de presentie en slaging.
  2. Vraagteken? Dan is de registratie nog niet gedaan.
  3. Swipe naar rechts of klik in het vakje om aan te geven dat de deelnemer aanwezig of geslaagd is.
  4. Swipe naar links of klik nogmaals op hetzelfde vakje om aan te geven dat de deelnemer niet aanwezig of niet is geslaagd..
Je kunt zowel voor de presentie als voor de slaging (indien vereist) een opmerking per deelnemer toevoegen. Klik op de naam van de deelnemer. De regel wordt met een gele achtergrond weergegeven.
Het volgende scherm wordt aan de rechterkant geopend.
  1. Ook hier kun de presentie/slaging registreren door te swipen of te klikken.
  2. Vul de opmerkingen in.
Zie je de kolom geslaagd niet? Dan is registratie niet vereist.
Klik op de knop 'Opslaan'.
Klik op het kruisje om de opmerkingen te sluiten.

Let op:

Kun je niet registreren? Dan is de status van de opleiding door de administratie niet op definitief gezet, maar staat nog op te starten. Je ziet dan een slotje.

Bijgewerkt tot en met versie 89