De DocentApp biedt verschillende mogelijkheden die jij als docent ter beschikking hebt als je deze hebt geopend. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de planning en deelnemerslijst van een opleiding waarin jij bent ingepland. Verder heb je o.a. de mogelijkheid om, afhankelijk van het abonnement, zelf taken uit te voeren, zoals registreren van de presentie, accorderen van jouw planning en het invoeren van niet-beschikbaarheid (momenten waarop je geen les kunt geven).

Voordat je de DocentApp kunt gebruiken moet je jouw docent gebruikersaccount activeren. Dit doe je door jouw aanmelding te voltooien via PC, notebook of telefoon.

Gebruikersaccount activeren:
Je hebt vanuit Coachview een e-mail ontvangen met daarin een link om jouw gebruikersaccount te activeren en de aanmelding te voltooien.

Dit doe je door op 'hier' te klikken.
Let op: de link is maar een aantal dagen geldig en antwoorden op de e-mail is niet mogelijk.
Het login scherm van Coachview wordt geopend zodat je een wachtwoord kunt instellen en jouw gebruikersaccount kunt activeren.
  1. Vul een wachtwoord in.
  2. Herhaal het wachtwoord.
  3. Klik op 'Account bevestigen'.
Het wachtwoord moet voldoen aan een aantal eisen. Minimaal 8 karakters lang, minimaal één vreemd teken, hoofd- en kleine letters. Een aantal makkelijke woorden zoals wachtwoord zijn verboden evenals gedeeltes uit jouw gebruikersnaam.

Wordt een vak groen gekleurd dan voldoe ja al aan deze eis.
Is het bevestigen gelukt? Dan zie je de bevestiging verschijnen. Klik op 'Ok' om in te loggen.
  1. Vul jouw gebruikersnaam of jouw e-mailadres in.
  2. Vul het zojuist aangemaakte wachtwoord in.
  3. Klik op 'Inloggen'.

Jouw gebruikersnaam of e-mailadres vind je in de mail die je hebt ontvangen.