Indien ingesteld kun je hier per les (periode) aangeven of je akkoord gaat met de planning. Dit kan zowel via het dashboard als via het rooster.

Geef al dan niet akkoord:
Heb je het dashboard of het rooster geopend? Dan zie je een overzicht van de lessen (periodes) gesorteerd op datum en tijd, waarop jij les mag geven.
Per les (periode) kun je aangeven of je al dan niet akkoord gaat met de planning.
Ik weet het nog niet:
Laat de slider in het midden staan.
Akkoord:
Verschuif de slider naar rechts, of klik met de muis rechts van het vraagteken.
Niet akkoord:
Verschuif de slider naar links, of klik met de muis links van het vraagteken.
Je bent nu verplicht om aan te geven waarom je niet akkoord gaat.
Schuif je naar rechts of links? Dan volgt een waarschuwon.
Heb je een slider aangepast? Dan verschijnen linksonder het scherm de volgde knoppen.
  1. Opslaan: sla op, let op dit kan alleen als je een opmerking hebt ingevuld bij niet akkoord. De planningsstatus is niet meer te veranderen. Wil je dit toch? Neem dan contact op met de administratie.
  2. Annuleren: sla niet op.