Geef de dagen door waarop je geen les kunt geven zoals vakanties etc. In Coachview noemen we dat een niet beschikbaarheid. Het is mogelijk dat je deze optie niet ziet in de DocentApp.

Verlof (niet beschikbaarheid) toevoegen:
Klik in het menu op menu-item 'Niet beschikbaar'.

De lijst met vrije dagen, waarop je dus niet beschikbaar bent wordt getoond vanaf de huidige datum.

1. Klik op de knop 'Nieuw' om een nieuw verlof (niet beschikbaarheid) aan te maken.
  2. Klik op een regel om het verlof aan te passen.
Klik op de knop 'Nieuw' (1) om een nieuwe niet beschikbaarheid op te geven. Het volgende scherm wordt geopend:

1. Datum: de huidige dag is geselecteerd.
  2. Tijd: standaard op de hele dag.
  3. In te plannen dagen: alle is geselecteerd.
  4. Reden waarom je niet beschikbaar bent.
  5. Bewaar de ingetelde niet beschikbaarheid of annuleer en sla niet op.
1. Datum:
  1. Met deze pijltjes '<' of '>' wijzig je de maand.
  2. Met  deze pijltjes '|<' of '>|' wijzig je het jaar).
Klik op een datum om deze te selecteren.
Klik je daarna op een andere datum? Dan geef je een datumrange op.
2. Tijd:
Standaard staat de optie 'Duurt de hele dag' aangevinkt.
Vink deze optie uit om een tijd van -> tijd tot in te geven.

Afhankelijk van jouw tabelt of telefoon wordt een tijdselector geopend.

3. In te plannen dagen:
Standaard is 'alle' dagen geselecteerd. Je neemt dus voor de gehele week vrij. Selecteer alle dagen of selecteer een bepaalde dag.
4. Reden:
Zie je deze niet? Scroll dan naar beneden en vul in waarop je niet beschikbaar bent.
5. Bewaren:
Ben je klaar? Klik dan op 'Opslaan' om de niet beschikbaarheid op te slaan of 'Annuleren' om dit niet te doen.

Registratie is niet mogelijk:

Registreer je niet-beschikbaarheid? Dan vindt er een controle plaats op de boeking voor de huidige datum en de datums in de toekomst. Ben jij al ingepland als docent dan krijg je bij het opslaan een melding en kan registratie niet plaatsvinden zonder contact op te nemen met de backoffice.

Verlof (niet beschikbaarheid) wijzigen of verwijderen:

Klik op de regel om deze te openen.
Wijzig de gegevens zoals hierboven is beschreven.
Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren of op 'Verwijderen' om de niet beschikbaarheid te verwijderen.

Agenda, overzicht vanaf wijzigen:
Klik op het agenda incoontje om een datum te selecteren via de kalender.
Welke datumselecter er wordt geopend is afhankelijk van jouw telefoon of tabelt.

Selecteer een datum en klik op 'Instellen'.