>Activeren.Installatie Android.Installatie Apple.Starten.Het Dashboard.Het Rooster.Akkorderen planning.De deelnemers.Verlof aanvragen.Documenten.

Start de DocentApp, log in en lees hoe het scherm is opgebouwd.

Starten:
Mogelijkheid 1: klik op het Coachview icoontje om de DocentApp te starten indien je deze geïnstalleerd hebt op een telefoon of tablet.
Mogelijkheid 2: klik op deze link start DocentApp als je deze op een pc of laptop wilt openen.
  1. Vul jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
  2. Vul het wachtwoord in.
  3. Klik op de knop 'Inloggen' en je kunt beginnen.
Na inloggen kom je terecht op het dashboard. Het scherm is als volgt opgebouwd:
  1. De werkbalk.
  2. Het menu en filtermogelijkheden.
  3. Jouw kalender met een overzicht van lessen die je moet geven. De huidige datum is geselecteerd en wordt met een groene achtergrond weergegeven.
  4. De onderdelen, dat zijn de periodes / lessen die je op de geselecteerde dag moet geven.

Het menu:
Klik op de drie streepjes om het menu te openen.
Het menu is opgebouwd uit een aantal items. Welke zichtbaar zijn is afhankelijk van het gekozen abonnement.
  1. Dashboard (klik hier voor meer informatie).
  2. Rooster (klik hier voor meer informatie).
  3. Niet beschikbaar, de dagen waarop jij geen les kunt geven (klik hier voor meer informatie).
  4. Documenten, overzicht van voor jou beschikbare documenten die gedownload kunnen worden.

Klik op het kruis om het menu te sluiten.

Werkbalk:
Persoonlijke gegevens:
Klik op het persoonsicoontje om jouw naam en de naam van het bedrijf te tonen. Je hebt nu ook de mogelijkheid om uit te loggen.
Berichten:
Klik op het berichtenicoontje om een lijst met berichten te openen. Het getal geeft aan hoeveel ongelezen berichten er openstaan. Deze functie is op dit moment nog niet actief.
Lessen filteren:
Heb je het dashboard of het rooster geopend? Door op het filtericoontje te klikken worden er diverse filtermogelijkheden getoond.
De filtermogelijkheden worden uitgelegd in de artikelen over de menu-items 'Dashboard', 'Rooster' en 'Documenten'.

Tip: Lukt het niet om in te loggen? Klik dan hier, wellicht vind je het antwoord.