Zijn er documenten voor je klaargezet? Dan zie je deze in een lijst weergegeven. Elk document kun je downloaden.

Lijst met documenten:
Klik in het menu op item 'Documenten' om de lijst met documenten te openen.
  1. De lijst met documenten, je ziet de naam en de datum dat het document is aangemaakt.
  2. Elk document kun je downloaden.
  3. Met behup van de filter worden alleen documenten behorende bij een bepaalde opleiding getoond.
Filter:
Klik op het filtericoontje.
Klik op het vergrootglas voor een overzicht van opleidingen waarvoor jij bent ingepland.
Selecteer het document door op de naam te klikken.
Klik op 'Toepassen' om te zoeken naar documenten die gemaakt zijn voor deze opleiding of 'Reset' om de geselecteerde opleiding te wissen.