Het toekennen van modules aan gebruikers (via de rollen) kan financiële gevolgen met zich mee brengen. Zodra een rol aan een gebruiker is toegekend, die één of meerdere modules bevat met financiële gevolgen, dan verschijnt er een melding dat deze gebruiker nog financieel geautoriseerd moet worden. De betreffende gebruiker zal geen toegang verkrijgen tot de bijbehorende functies, tot het moment dat financieel akkoord is gegeven.

Financiële autorisatie toekennen:
Klik in menu-groep 'Instellingen' in menu-item 'Gebruiker' op de drie puntjes. Klik vervolgens op menu-item 'Financiële autorisatie'. Daarmee wordt een lijst met Coachview gebruikers getoond. Gebruikers die alleen gebruik maken van de DocentApp en/of CursistApp zie je hier niet direct in terug.
Klik op 'Zoeken' om de lijst met gebruikers te tonen.
Wil je dat deze toch getoond worden in de lijst? Vink dan de opties aan (1) en klik op 'Zoeken' (2). Klik op het pijltje (3) om de lijst met modules voor deze gebruiker open te klappen.
Wat zie je in het scherm?
  1. Deze modules zijn geautoriseerd.
  2. Deze module is geautoriseerd, maar door wijzigingen in de rollen niet meer nodig (paars weergegeven). Mag dus uitgezet worden.
  3. Deze module moet geautoriseerd worden (rood weergegeven). Mag dus aangezet worden.
  4. Wat is de prijs per maand voor deze module.
  5. Autorisatieperiode wordt met 1 maand verlengd op genoemde datum.
Wanneer verloopt de module en kan voor het laatst gebruikt worden.

Ga je met je muis boven het vraagteken? Dan zie wanneer de module voor het laatst gebruikt en gefactureerd wordt.

Klik op de knop 'Bewerken' om wijzigingen aan te brengen:

1. Vink de module aan die geautoriseerd moet worden,
  2. Vink de module uit die niet meer gebruikt wordt.
Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.

Een gegeven financiële autorisatie geldt voor de periode van één maand. Indien tijdens deze maand de autorisatie niet wordt opgeheven, dan wordt deze periode automatisch met een maand verlengd.

Bovenstaande prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Er kan sprake zijn van korting maar ook van een afwijkende autorisatieniveau. Een gebruiker met bijvoorbeeld 'docent', 'leidinggevende' of 'bedrijfsautorisatie' betaalt per maand een ander bedrag. Op de factuur die je maandelijks ontvangt staat per gebruiker / module de prijs vernoemd.