De-activeer een gebruiker in Coachview.

Zo doe je dat:
  1. Klik in menu-groep ‘Instellingen’ op menu-item ‘Gebruiker’.
  2. Klik op de naam van de gebruiker (eerste kolom) om het gebruikersaccount te openen.
  3. Klik op ‘Bewerken’ en vink vakje ‘Inactief aan’.
  4. Klik op ‘Opslaan’.

De Financiële autorisatie wordt door het inactief zetten van de gebruiker automatisch verwijderd.

De rollen blijven behouden, voor het geval dat de gebruiker later weer actief gezet dient te worden.

Let op! verwijderen van een account is alleen mogelijk, wanneer de gebruiker nog nooit heeft ingelogd in Coachview.