Je kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in Coachview inloggen. Je start het programma via een browser. In dit artikel lees je hoe het inlogscherm is opgebouwd.

Er zijn twee Coachview omgevingen:
  1. Trainingsomgeving: https://training.coachview.net. Deze omgeving kun je gebruiken om te oefenen.
  2. Live-omgeving: https://secure.coachview.net, of via onze website www.coachview.net. Rechtsboven vind je de inlogknop.
Welke browsers je kunt gebruiken vind je hier.

Stappen:

Het inlogscherm:
  1. Vul jouw inlognaam in. Dit is of jouw gebruikersnaam (voornaam.tussenvoegselachternaam bv. jan.dejonge) of jouw e-mailadres.
  2. Vul het wachtwoord in. Bij het eerste keer inloggen en daarna om de 60 dagen, mits 2stapsverificatie of SSO niet is ingesteld, zal om een nieuw wachtwoord gevraagd worden.
  3. Knop om in te loggen.
  4. Wachtwoord vergeten knop.
  5. Dit is jouw persoonlijke coach die je bij het inloggen begeleidt.
  6. Zweef je met je muis boven het vraagteken? Dan wordt dit venster in de rechterbovenhoek geopend met een link naar onze kennisbank en een link om een e-mail naar onze supportafdeling te sturen.

Let op:Het wachtwoord mag niet een van de 15 laatst gebruikte wachtwoorden zijn. Er moet minimaal één vreemd teken in voorkomen uit deze reeks (1234567890!@#€$%()*+,-./:;=?[\]^_{|}`~&<>"') andere tekens mogen niet gebruikt worden. Dit mag er niet in voorkomen: welkom, welcome, wachtwoord, password, coachview, innophase, qwerty, abc. Jouw gebruikersnaam mag er niet in voorkomen.

Je mag vijf keer proberen in te loggen. Is jouw gebruikersnaam of het wachtwoord niet goed ingevuld dan krijg je een melding. Heb je voor de derde keer de gegevens niet goed ingevuld dan moet je 20 minuten wachten om het opnieuw te proberen!

Meldingen worden in kleuren weergegeven:
Dit is algemene informatie.
Dit zijn adviezen.
Dit zijn foutmeldingen.

Onderhoud aan Coachview:
Vindt er onderhoud aan Coachview plaats? Dan zal op de dag dat er onderhoud plaats zal vinden dit te zien zijn via een melding in het inlogscherm.