Je kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in Coachview inloggen. Je start het programma via een browser

Inloggen:
  1. Gebruikersnaam: Vul je gebruikersnaam in. Deze bestaat uit voornaam.tussenvoegselachternaam: bijvoorbeeld jan.dejonge. Je mag ook inloggen met jouw e-mailadres.
  2. Wachtwoord: vul je wachtwoord in. Bij het eerste keer inloggen en daarna om de 60 dagen zal om een nieuw wachtwoord gevraagd worden.
Inloggen: Heb je jouw gebruikersnaam en wachtwoord ingevuld klik dan op <enter> of op de knop 'Inloggen' om in te loggen.

Let op:Het wachtwoord mag niet een van de 15 laatst gebruikte wachtwoorden zijn.
Er moet minimaal één vreemd teken in voorkomen uit deze reeks (1234567890!@#€$%()*+,-./:;=?[\]^_{|}`~&<>"') andere tekens mogen niet gebruikt worden.
Dit mag er niet in voorkomen: welkom, welcome, wachtwoord, password, coachview, innophase, qwerty, abc. Jouw gebruikersnaam mag er niet in voorkomen.

Let op: je mag vijf keer proberen in te loggen. Is jouw gebruikersnaam of het wachtwoord niet goed ingevuld dan krijg je een melding. Heb je voor de derde keer de gegevens niet goed ingevuld dan moet je 20 minuten wachten om het opnieuw te proberen!

Uitloggen:

Klik op het 'persoonsicoontje' (1) en klik op 'Uitloggen' (2). Uit veiligheidsoverwegingen raden we aan om dit daadwerkelijke te doen als je klaar bent met het werken in Coachview.
Wil je weer inloggen? Klik dan op hier.