Je kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in Coachview inloggen. Je start het programma via een browser. Hoe je inlogt met behulp van 2stapsverificatie lees je in dit artikelen.

2stapsverificatie wat is dat?

Jouw data moeten maximaal beveiligd zijn. Daarom heeft Coachview als extra beveiligingscontrole 2stapsverificatie (2FA/MFA) toegevoegd aan jouw gebruikersaccount. Daarmee verklein je de kans dat hackers toegang krijgen tot jouw account of gegevens. Je logt in met gebruikersnaam en wachtwoord en een eenmalige unieke code. Deze code genereer je via een app, beschikbaar voor mobiel en desktop. Deze app geeft een tijdgebonden code, zoals bijvoorbeeld met behulp van de Google Authenticator of Microsof Authenticator.

Bekijk de video:

Inloggen:
  1. Vul jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
  2. Vul het wachtwoord in. Deze stel je eenmaal in bij het activeren van jouw account. Om de 60 dagen het wachtwoord wijzigen is niet meer nodig.
  3. Klik op de knop 'Inloggen'.
Open de authenticator app op jouw telefoon of tabblet.

1. In dit voorbeeld is de bovenste code voor het inloggen in de live-omgeving van Coachview.
  2. De onderste code voor het inloggen in de trainingsomgeving.
  1. Vul de code in.
  2. Vink je deze optie aan? Dan zal de browser je inlog onthouden, zodat je niet telkens de verificatiecode hoeft in te vullen. De functie werkt echter alleen op het apparaat waar je op dat moment op werkt.
  3. Klik op de knop 'Inloggen' om in te loggen.

Geen toegang tot authenticator app?
Telefoon vergeten en geen toegang tot de authenticator app? Log dan in met een herstelcode die je tijdens het opstarten van het verificatieproces hebt bewaard.

Let op: elke herstelcode kun je maar één keer gebruiken.

Vul de herstelcode in en klik op 'OK'.
Heb je geen toegang tot de herstelcodes? Dan kun je contact opnemen met een van jouw collega’s die is aangesteld als key-user van Coachview. Deze heeft de mogelijkheid om voor jou eenmalig een herstelcode te genereren. De code is dan 24 uur geldig.

UItloggen:

Klik op het 'persoonsicoontje' (1) en klik op 'Uitloggen' (2). Uit veiligheidsoverwegingen raden we aan om dit daadwerkelijke te doen als je klaar bent met het werken in Coachview.
Wil je weer inloggen? Klik dan op hier.