In dit artikel wordt uitgelegd welke stappen je moet ondernemen als je jouw wachtwoord bent vergeten of hoe je jouw wachtwoord om de 60 dagen moet wijzigen. Is 2stapsverificatie of SSO ingesteld voor jouw gebruikersaccount dan is dit niet nodig.

Bekijk de video:

Wachtwoord vergeten:
Wachtwoord vergeten?
Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten'.
  1. Vul jow e-mail adres in. Let op: dit e-mailadres moet in Coachview bekend zijn.
  2. Klik op de knop 'Verzenden'. Je ontvangt een e-mail met daarin een linkje om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je hebt 20 minuten de tijd om dit te doen.
  3. Wil je geen nieuw wachtwoord aanvragen? Klik dan op ‘Annuleren’.

Wachtwoord wijzigen:
Om de 60 dagen wordt gevraagd je wachtwoord te wijzigen.
  1. Je gebruikersnaam hebben we al voor je ingevuld.
  2. Vul het nieuwe wachtwoord in.
  3. Herhaal het nieuwe wachtwoord.
  4. Klik op ‘Nieuw wachtwoord gebruiken’ om het wachtwoord op te slaan en om in te loggen.
  5. Klik op ‘Annuleren’ als je het wachtwoord toch niet wilt wijzigen.

Dit geldt niet als 2stapsverificatie of SSO voor jouw gebruikersaccount is ingesteld.

1. Ben je het wachtwoord aan het typen?
  2. Dan geeft de Coach aan dat je al voldoet aan deze eisen. Het vakje wordt groen.
Gaat er iets fout? Dan wordt dat door de Coach gemeld.