Zie in één overzicht welke opleidingen, docenten en locaties gepland zijn. Zie ook welke docenten, locaties niet beschikbaar zijn of wanneer er vakantiedagen zijn vastgelegd.
Belangrijkste kenmerken van het scherm:
Links boven in de balk zie het weeknummer gevolgd door de dagen van de week. De dagen die je ziet kun je zelf via de tab 'Opties' bepalen.
Zweef met de muis boven het pijltje en klik op het driehoekje om de kolom te verbreden of terug te zetten naar het originele formaat.
Toont de geplande opleidingen. Deze kun je verbergen door op vinkje te klikken of door op het pijltje te klikken.

Toont de geplande docenten. Deze kun je verbergen door op vinkje te klikken of door op het pijltje te klikken.
Toont de geplande locaties. Deze kun je verbergen door op vinkje te klikken of door op het pijltje te klikken.

Algemene zoekcriteria:
Klik op het filtericoontje om een lijst met zoekcriteria te openen. Met behulp van verschillende filters zoek je op een eenvoudige manier door de planning. Het handige daarbij is dat je de zoekcriteria ook kunt opslaan. Heb je zoekcriteria ingevuld? Onderaan de lijst met zoekcriteria vind je twee knoppen. Een voor het opslaan van de ingestelde zoekcriteria, en een om deze weer te verwijderen.
Docent zoekcriteria:
Zoek je naar docenten en wil je in het overzicht een selectie maken? Klik dan op het filtericoontje rechts in het scherm.
Het volgende scherm wordt geopend.
  1. Klik op het vergrootglas en selecteer een of meerdere docenten.
  2. klik op het vergrootglas en selecteer een of meerdere docentrollen.
  3. Klik op zoeken om het zoeken te starten.
  4. Zoekcriteria onthouden staat standaard aangevinkt, vink je deze uit dan wordt eenmalig gezocht en de zoekcriteria niet bewaard.
Heb je zoekcriteria ingesteld? Dan zie je dat aan het cijfer naast de filter. Deze twee geeft aan dat je zowel een of meerdere docentcriteria als docentrolcriteria hebt ingesteld.
Locatie zoekcriteria:
Zoek je naar locaties en wil je in het overzicht een selectie maken? Klik dan op het filtericoontje rechts in het scherm.
Het volgende scherm wordt geopend.
  1. Klik op het vergrootglas en selecteer een of meerdere locaties.
  2. klik op het vergrootglas en selecteer een of meerdere locatierollen.
  3. Zoek en/of op standaard als incompany locaties.
  4. Klik op zoeken om het zoeken te starten.
  5. Zoekcriteria onthouden staat standaard aangevinkt, vink je deze uit dan wordt eenmalig gezocht en de zoekcriteria niet bewaard.
Heb je zoekcriteria ingesteld? Dan zie je dat aan het cijfer naast de filter. Deze twee geeft aan dat je zowel een of meerdere locatiecriteria als locatierolcriteria hebt ingesteld.

Niet-beschikbaarheid:
Deze wordt zowel voor de docenten als voor de locaties getoond.
Algemene niet-beschikbaarheid zie je bovenin het scherm
Via opties heb je de mogelijkheid om wel of niet de niet-beschikbaarheid te tonen.