Introductie:

Het opleidingsportaal moet niet de standaard opbouw van de url volgen (https://<klantnaam>.opleidingsportaal.nl), maar moet een eigen domeinnaam krijgen.
Hoe gaat dit in zijn werk?Wie
De door jouw gewenste domeinnaam registreren en na registratie doorsturen naar Coachview.

Stuur de volgende gegevens terug naar Coachview:
VeldnaamVoorbeeld
Common name.Klant.nl (zonder http)
Organization.Naam van de organisatie, bijvoorbeeld Innophase
Organizational unit.Naam van de 'sub organisatie', bijvoorbeeld Coachview
City/locality.Veghel
State/provence.Noord-Brabant (provincie)
Country/region.NL
Jijzelf.
Op basis van de aangeleverde gegevens stuurt Coachview jou een CSR bestand. Voor het aanvragen van een SSL certificaat heb je dit CSR (Certificate Signing Request) nodig. Dit is een stukje gecodeerde tekst met daarin informatie vor het aan te vragen certificaat.
Coachview.
Vervolgens kun je het CSR en het SSL certificaat terugsturen naar Coachview zodat wij weer de benodigde instellingen kunnen uitvoeren.
Jijzelf.
Je krijgt van Coachview het IP adres van het opleidingsportaal.

Met behulp van het IP adres zorg je ervoor dat het DNS (A) record verwijst naar dit IP adres.
Coachview

Jijzelf