Je kunt op verschillende manieren de voortgang van het invullen van evaluaties bewaken.

Via het personal dashboard:
Zweef met de muiscursor boven het persoonicoontje (1) en klik op 'de knop 'Personal dashboard' (2), deze vind je rechtsboven in het scherm. Het dasboard kun je, zonder op de knop 'Bewerken' te klikken, aanpassen.
Selecteer panel 'Ingevulde evaluaties' (1) en klik op 'Opslaan' (2).
Je ziet de naam van de Evaluatie en de datum waarop een van de ontvangers (deelnemers of docenten) voor het laatst bezig is geweest met het invullen van de evaluatie. Let op: dit betekent niet dat alle ontvangers de evaluatie al helemaal hebben ingevuld.

Door op de naam te klikken open je de evaluatie.

Via de opleiding:
Open de opleiding en ga naar de tab 'Evaluaties'.
  1. De naam van de evaluatie, klik op de naam om deze te openen.
  2. De evaluatie is op deze datum opengezet. De vragen en ontvangers zijn toegevoegd, de uitnodigingen worden verstuurd.
  3. Op deze datum wordt de evaluatie gesloten en kan dezen niet meer ingevuld worden. De datum wordt bepaald door het max. responsdagen, ingevuld in tab 'Algemeen' van de evaluatie-template. Let op: heb je het proces geautomatiseerd dan is het mogelijk dat een automatische actie de evaluatie op een andere datum sluit.
  4. Aantal ontvangers.
  5. Aantal ontvangers dat de evaluatie heeft ingevuild.

Via de evaluatie:
Open de evaluatie via jouw personal dashboard, de opleiding of menu-groep 'Communicatie' en menu-item 'Evaluatie'.
In tab 'Algemeen' van de evaluatie zie je de voortgang weergegeven in cijfers en via een taartpunt.
Via tab 'Ontvangers' zie je welke ontvangers de evaluatie hebben ingevuld.