De kleuren van Coachview pas je aan door naar de Layout-instellingen te gaan .
Je vind deze via Instellingen > klik op de puntjes achter Parameters > Layout-instellingen.

Kies hier je eigen kleurstellingen of laat de checkbox leeg voor de standaard Coachview kleurstellingen.

Controleer de kleuren door na Opslaan geklikt te hebben te refreshen middels ctrl + F5 .

Let op! Deze instellingen gelden voor alle gebruikers binnen je klantomgeving en zijn dus niet op persoonlijk niveau.