Wijzig verschillende gegevens tegelijkertijd voor een of meerdere onderdelen die zijn gekoppeld aan een opleiding. Wil je het aantal deelnemers beperken of verruimen, de presentie of slagingsplicht wijzigen, de studiebelasting en lesvorm veranderen dan kan dit in één keer.

Zo doe je dat:
Open de opleiding en klik op de tab 'Onderdelen' en klik op de knop 'Bewerken'.

Vul in welke gegevens gewijzigd moeten worden.

Selecteer de onderdelen waarvan de gegevens gewijzigd moeten worden.
Klik op:
  1. Opslaan om de wijzigingen door te voeren.
  2. Annuleer om de wijzigingen niet door te voeren.

Let op: met behulp van de 'Verwijder' knop verwijder je de geselecteerde onderdelen.