Automatiseer het goed- of afkeuren van een inschrijven door de leidinggevende of door de deelnemer.
Proces:
Doe dit met behulp van vier geautomatiseerde actietemplates en de bijbehorende documenttemplates om de e-mails te voorzien van inhoud. Dit doe je via menu 'Werkproces' en menu-item 'Actie template'. De vier actietemplates koppel je aan de opleidingssoort waarvoor autorisatie door leidinggevende of deelnemer van toepassing is.

1. Stuur een e-mail voor het goed- of afkeuren van de inschrijving.
Belangrijke aspecten om rekening mee te houden:
Bibliotheek:Selecteer uit onze voorbeeld bibliotheek actietemplate 'Autorisatie-eigenaar vragen om opleidingsvraag te accorderen....'. De actietemplate wordt voor je aangemaakt. Er is ook een documenttemplate aangemaakt. Om deze te bewerken klik je in de actietemplate op de naam van de e-mailtemplate
Uitvoering:Automatisch
Datagroep:Opleidingsvraag
Proces:Versturen e-mail
Gebeurtenis:De autorisatie-eigenaar van een opleidingsvraag is gewijzigd.
E-mailtemplate:Autorisatie-eigenaar vragen om opleidingsvraag te accorderen - [Persoon:NaamVolledig] | [OpleidingsSoort:Naam]
Timing:0 werkdagen na optreden gebeurtenis. Timing kun je naar keuze aanpassen
Voorwaarden:Autorisatiestatus -> onbekend.

2. Stuur bij goedkeuring een e-mail naar de deelnemer.
Belangrijke aspecten om rekening mee te houden:
Bibliotheek:
Selecteer uit onze voorbeeld bibliotheek actietemplate 'Deelnemer melden dat opleidingsvraag is goedgekeurd....'. De actietemplate wordt voor je aangemaakt. Er is ook een documenttemplate aangemaakt. Om deze te bewerken klik je in de actietemplate op de naam van de e-mailtemplate.
Uitvoering:Automatisch
Datagroep:Opleidingsvraag
Proces:Versturen e-mail
Gebeurtenis:De autorisatie-status van een opleidingsvraag is gewijzigd van onbekend naar akkoord.
E-mailtemplate:Deelnemer melden dat opleidingsvraag is goedgekeurd - [Persoon:NaamVolledig] | [OpleidingsSoort:Naam]
Timing:0 werkdagen na optreden gebeurtenis. Timing kun je naar keuze aanpassen
Voorwaarden:Niet nodig, dit wordt door de gebeurtenis geregeld.

3. Stuur bij afkeuring een e-mail naar de deelnemer.
Belangrijke aspecten om rekening mee te houden:
Bibliotheek:Selecteer uit onze voorbeeld bibliotheek actietemplate 'Deelnemer melden dat opleidingsvraag is afgekeurd....'. De actietemplate wordt voor je aangemaakt. Er is ook een documenttemplate aangemaakt. Om deze te bewerken klik je in de actietemplate op de naam van de e-mailtemplate.
Uitvoering:Automatisch
Datagroep:Opleidingsvraag
Proces:Versturen e-mail
Gebeurtenis:De autorisatie-status van een opleidingsvraag is gewijzigd van onbekend naar niet-akkoord.
E-mailtemplate:Deelnemer melden dat opleidingsvraag is afgekeurd - [Persoon:NaamVolledig] | [OpleidingsSoort:Naam]
Timing:0 werkdagen na optreden gebeurtenis. Timing kun je naar keuze aanpassen
Voorwaarden:Niet nodig, dit wordt door de gebeurtenis geregeld.

4. Stuur een e-mail ter herinnering.
Belangrijke aspecten om rekening mee te houden:
Bibliotheek:Selecteer uit onze voorbeeld bibliotheek actietemplate 'Autorisatie-eigenaar vragen om opleidingsvraag te accorderen....'. De actietemplate wordt voor je aangemaakt. Er is ook een documenttemplate aangemaakt. Om deze te bewerken klik je in de actietemplate op de naam van de e-mailtemplate.
Naam:Autorisatie-eigenaar herinneren om opleidingsvraag te accorderen - [Persoon:NaamVolledig] | [OpleidingsSoort:Naam]
Uitvoering:Automatisch
Datagroep:Opleidingsvraag
Proces:Versturen e-mail
Gebeurtenis:De autorisatie-eigenaar van een opleidingsvraag is gewijzigd.
E-mailtemplate:Autorisatie-eigenaar herinneren om opleidingsvraag te accorderen - [Persoon:NaamVolledig] | [OpleidingsSoort:Naam]
Timing:Bijvoorbeeld:
  1. 2 weken na optreden gebeurtenis.
  2. 2 weken voor start opleiding.
Voorwaarden:Autorisatiestatus -> onbekend