Pas in één handeling verschillende gegevens aan voor een of meerdere opleidingssoorten. Denk hierbij aan de status, presentie in %, publicatie website opleidingsportaal aan of uitzetten, caegorieën toevoegen of verwijderen, op inactief zetten of juist weer activeren en opleidingsportalen toevoegen of verwijderen.

Zo doe je dat:
Open de lijst met opleidingssoorten via menu-groep 'werkproces' en menu-item 'opleidingssoort'.
Klik op de knop 'Bewerken'.
De volgende gegevens kun je in bulk aanpassen.
Presentie % voor akkoord:
Vul het percentage in.
Deadlines:
Vul voor inschrijven en/of uitschrijven het aantal dagen in.
Contactpersoon 1 en/of 2:
Verwijderen of toevoegen. Selecteer via het vergrootglas een contactpersoon.
Categorieën:
  1. Selecteer met het vergrootglas een of meerdere categorieën om deze aan de geselecteerde opleidingssoorten toe te voegen.
  2. Selecteer met het vergrootglas een of meerdere categorieën om deze uit de geselecteerde opleidingssoorten te verwijderen.
Opleidingsportalen:
  1. Selecteer met het vergrootglas een of meerdere opleidingsportalen om deze aan de geselecteerde opleidingssoorten toe te voegen.
  2. Selecteer met het vergrootglas een of meerdere opleidingsportalen om deze uit de geselecteerde opleidingssoorten te verwijderen.
Status:
Wijzig de status naar concept of definitief.
Publicatie:
  1. Ja, de geselecteerde opleidingssoorten worden getoond op de website / het opleidingsportaal.
  2. Nee, de geselecteerde opleidingssoorten worden niet meer getoond op de website / het opleidingsportaal.
Inactief:
  1. Ja, de geselecteerde opleidingssoorten worden gedeactiveerd.
  2. Nee, de geselecteerde opleidingssoorten worden geactiveerd.

Selecteer de opleidingssoorten waarvoor je de gegevens wilt aanpassen.
Klik op 'Opslaan' om de aangepaste gegevens te bewaren.
Klik op annuleren om de gegevens niet te wijzigen.