Je kunt in de verschillende overzichten opleidingen (onderdelen) een eigen kleur geven.

Instellen:
Dit stel je in per opleidingssoortcategorie. Klik in menu-groep 'Wekproces' in menu-item 'Opleidingssoort' op de drie puntjes.

1. Klik op 'Ok' in het kleurkeuzescherm.
  2. Klik op 'Opslaan & Terug'.

Klik op menu-item 'Categorie opleidingssoort'.
Klik in de lijst op de naam van de opleidingssoortcategorie om het dossier te openen.
Klik op de knop 'Bewerken'.
Klik op dit icoontje (2)  achter de optie 'Kleur planningsmodule' om een kleur te kiezen., of vul zelf een #kleurcode in.
Klik op 'Opslaan & Terug'.

Voorbeeld via dagoverzicht: