In Coachview is het mogelijk om voor een of meerdere Bedrijven verschillende gegevens in bulk te wijzigen.

Zo doe je dat:
Open het zoekscherm met bedrijfsdossiers en zoek de bedrijven die je wilt wijzigen.
Klik op de knop 'Bewerken'.
Er wordt een panel getoond:
  1. Geef aan wat je wilt wijzigen.
  2. Selecteer een of meerdere bedrijven.
  3. Klik op 'Opslaan'.
  4. Klik op 'Annuleer' als je de wijzigingen niet wilt doorzetten.

Tip:Met behulp van 'Alles' (1) en het vinkje in de kolom (2) kun je alle bedrijven uit de lijst over meerder pagina's heen in een keer selecteren. Is deze niet beschikbaar? Dan zijn er te veel dossiers.