Het CSV-bestand met te importeren opleidingen verwerk je in Coachview via een speciale taak.

Let op: het inrichten van de speciale taak kun je niet zelf doen.  Neem daarvoor contact op met onze support afdeling (support@coachview.net).

Importeren via de speciale taak:
Klik in menu-groep 'Integraties' op menu-item 'Speciale taak.
Klik op de naam van de speciale taak, deze heet waarschijnlijk 'Import opleidingen'.
Klik op de knop 'Upload bestand'.
Selecteer in de verkenner die wordt geopend het te importeren bestand (1).
Let op: dit moet een CSV-bestand zijn waarvan de kolommen zijn gescheiden door een puntkomma (2).
Klik op de knop 'Openen' en de import wordt automatisch op de achtergrond gestart. Het kan enkele minuten duren voordat het importeren is afgerond.
Het volgende verschijnt als de import klaar is.
Dit betekent niet dat de import is gelukt.

Klik op 'Toevoegen' als je nog een CSV bestand wilt importeren.
Let op: Importeer je het bestand nog een keer? Dan worden de opleidingen aangemaakt en heb je deze dus er dubbel in staan.
Klik op de tab 'Resultaten' dan zie je of de import is gelukt.
In kolom 'Bericht' zie je hoeveel regels er verwerkt zijn.
In kolom 'Succes' zie je of het gelukt is.