Instellen opties
ErvarenExpert

Waarom?
Coachview biedt geen standaard koppeling met jouw boekhoudsysteem via het service center. Wij zorgen ervoor dat periodiek een debiteur- en/of factuur xml bestand klaar wordt gezet. Deze bestanden bieden we aan in onze standaardformaat of onze FTPS-server. Om ervoor te zorgen dat de juiste debiteur- en factuurgegevens geëxporteerd worden kun je een aantal opties instellen. Dit doe je via menu 'Service center' en menu-item 'Opties'.
Instellen opties debiteur.
De volgende opties zijn van belang:

Let op: de keuze in debiteur export mode is beperkt tot 1. alle debiteuren (niet aan te raden), 2. alleen de nieuwe of 3. nieuwe en gewijzigde.
Instellen opties factuur.
De volgende opties zijn van belang: