Wat kan ik ermee?

Deze handleiding beschrijft hoe je het opleidingsportaal vanuit Coachview.net kunt beheren.

Sinds de nieuwe release van december 2014 is het gebruik van een automatische actie template, gekoppeld aan een opleidingssoort, niet meer nodig en is het aanmaken van een opleidingsportaal-gebruiker vanuit Coachview.net eenvoudiger geworden. In de werkinstructie lees je o.a. hoe het account voor een deelnemer, leidinggevende of contactpersoon op het opleidingsportaal vanuit Coachview.net kan worden aangemaakt.

Verder vind je informatie over het samenstellen en sorteren van het keuzemenu op het opleidingsportaal.

Heb je meerdere opleidingsportalen dan kun je met behulp van bedrijfs- en persoonscategorieën regelen op welke opleidingsportaal/opleidingsportalen de opleidingsportaal-gebruiker toegang krijgt.

Daarvoor moet je in de functiegroep 'Beheer' de functie 'Opleidingsportaal' tot je beschikking hebben.

Mis je deze functie? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Wil je dat de rol voor bijvoorbeeld leidinggevende automatisch onderhouden wordt?

1. Wordt de gebruiker bij een of meerdere medewerkers als leidinggevende in Coachview.net handmatig of via een periodieke import toegevoegd, dan krijgt deze gebruiker automatisch de rol als leidinggevende in het opleidingsportaal.
2. Wordt de gebruiker bij de laatste medewerker als leidinggevende in Coachview.net verwijderd (is dus van geen enkele medewerker meer leidinggevenden), dan wordt automatisch de rol als leidinggevende in het opleidingsportaal verwijderd.

Dan kun je hier lezen hoe je dit kunt inrichten.