Settings
Op dit tabblad vind je de algemene instellingen van het inschrijfformulier. Hieronder een opsomming.
  • CSS klasse: Te gebruiken als je het inschrijfformulier onafhankelijk van de rest van het opleidingsportaal wilt stylen. Geef de naam van de CSS klasse op met de gewenste opmaak van het portaal.
  • Titel formulier: Naam van het formulier. Wordt niet getoond op het inschrijfformulier.
  • Tekst submit knop: Naam van de knop onder aan het formulier, waarmee de gebruiker de gegevens verzend.
  • Tussenstap met bevestiging toevoegen: Wanneer aangevinkt moet de gebruiker nogmaals bevestigen, voordat het inschrijfformulier wordt verzonden.
  • Tekst confirmation knop: Naam van de bevestigingsknop in de extra tussenstap.
  • Tekst terug knop: Naam van de terugknop in de extra tussenstap.
  • Maximale bestandsgrootte: Maximale bestandsgrootte van uploadbestanden. Staat standaard op het maximum ingesteld.
  • Toegestane bestandsformaten: Opsomming van extensies van toegestane uploadbestanden. Alleen aanpassen in overleg met Coachview helpdesk.

De overige instellingen zijn voorbehouden aan Coachview admins. Deze worden niet afgeschermd, aanpassingen aan deze instellingen kunnen ernstige gevolgen hebben.
Ga nu door naar het tabblad 'form'.