Heb je vragen of behoefte aan hulp en heb je een Coachview gebruikersaccount op jouw naam, dan kun je gebruik maken van ons, in Coachview geïntegreerd, supportsysteem voor het vragen van ondersteuning via tickets.

Ticket:
Klik op 'Nieuw ticket' om een ticket in te schieten. Daarmee geef je direct je vraag of opmerking door.
  1. Vul het onderwerp van je vraag in.
  2. Stel je vraag of geef je opmerking.
  3. Maak een afdruk van het scherm en voeg deze toe.
  4. Voeg een bijlage toe.
  5. Je kunt ook op onze kennisbank zoeken naar hulp.
  6. Stuur je ticket naar onze supportafdeling.
  7. Sluit het scherm.

De status van jouw melding (ticket) vind je vervolgens terug met behulp van de knop ‘Kennisbank’. Je komt hiermee op onze kennisbank terecht. Via de tab ‘Tickets’ heb je een overzicht in de tickets die je hebt aangemaakt en onze antwoorden.
  1. Overzicht van tickets die openstaan of nog in behandeling zijn. Klik op 'Openstaand of in behandeling' om ook tickets in te zien met status 'Alle' of 'Opgelost of afgesloten'.
  2. Maak een nieuwe ticket aan.
  3. Exporteer jouw tickets naar een CSV (kladblok) of Excel bestand.
  4. Wil je graag chatten met een van onze medewerkers? Vul hier je vraag in.
Heb je een vraag die echt niet kan wachten, dan staat onze supportafdeling je graag via telefoon (088-4488555) te woord.