Ben je klaar met plannen? Lees dan wat er vervolgens gebeurt.

Je bent klaar.
Omdat alle wijzigingen direct worden opgeslagen vindt je in dit scherm geen 'Opslaan' en 'Opslaan & Terug' knoppen. Klik op de knop 'Terug' om het planningsscherm te verlaten. Acties voor bijvoorbeeld docenten en locaties worden nu gestempeld.
Heb je op 'Terug' geklikt en ben je teruggekeerd naar de lijst met onderdelen dan kun je deze op verschillende manieren sorteren. Klik daarvoor linksonder aan de lijst op het sorteericoontje (drie streepjes).
Je hebt drie verschillende mogelijkheden om te sorteren:
  1. Je verschuift zelf de onderdelen in de juiste positie. Klilk op pijltje omhoog of omlaag.
  2. Zet alle onderdelen op chronologische volgorde.
  3. Zet alle onderdelen op volgorde van naam.
Let op
  1. Kies je voor optie 1? Dan moet je op 'opslaan' klikken om de sortering door te voeren. Het scherm wordt afgesloten.
  2. Kies je voor optie 2 of 3? Dan wordt dit zonder waarschuwing doorgevoerd! Het scherm wordt direct afgesloten.