Wat is er nieuw in deze versie?

Release datum: donderdag 18 januari training en woensdag 31 januari live.

UITBREIDINGEN EN VERBETERINGEN OP BESTAANDE FUNCTIONALITEITEN:
1.Mailing: verstuur je nog handmatig mails naar bijvoorbeeld deelnemers of docenten, en doe je dat via een mailing omdat externe documenten uit de opleiding als bijlagen moeten worden toegevoegd? Dan zijn de velden voor het koppelen van bijlagen in breedte vergroot, zodat de naam beter zichtbaar is voor een visuele controle.

Tip: geen gedoe meer met uploaden van documenten in Coachview? Denk ook eens aan een koppeling met OneDrive. Meer informatie vind je hier.
2.Persoonsdossier: het veld voor het toevoegen of verwijderen van categorieën in het persoonsdossier is verbreed. De namen van de categorieën zijn nu beter leesbaar.
3.Zoekscherm 'Resultaten': voeg naar keuze de kolommen 'postcode' en 'plaats' uit het persoonsdossier van de deelnemer toe aan de lijst op het scherm en aan de lijst voor de export. Je hebt nu het volledige adres van deelnemer tot je beschikking.
4.Zoekscherm 'Documenten': bij het in bulk aanpassen van meerdere documenten heb je nu de mogelijkheid om aan te gegeven dat de koppeling naar de CursistApp en het (in)activeren niet gewijzigd moet worden.
DOCENTAPP:
1.In het dashboard en het rooster is de bedrijfsnaam van de locatie waar lesgegeven moet worden nu altijd zichtbaar, ook als er geen specifiek adres is ingevuld. Klik je op de naam om google maps te openen dan volgt een melding dat dit niet mogelijk is.
2.De locatienaam is uitgebreid met de naam van het leslokaal en zichtbaar in het dashboard en het rooster.
CURSISTAPP:
1.Documenten die je verstuurt naar jouw deelnemers zijn zichtbaar in de CursistApp, mits gemaakt met een documenttemplate met datagroep 'Opleidingvraag' of 'Opleidingsdeelnemer'. De onderwerp van het document wordt gebruikt voor het bepalen van de naam van het document zichtbaar in de App. Dat is handig als je de documenttemplates in de naam een nummering hebt meegegeven die niet zichtbaar moet zijn.
DATAONTSLUITING:
1.Vanaf nu is het mogelijk om in één keer maximaal 100.000 records op te halen voor de koppeltabellen en kunnen verschillende soorten redenen opgehaald worden. Verder is er flink gesleuteld aan de webhooks. Nieuwsgierig? Onder aan deze releasenotes vind je een PDF waarin alle wijzigingen zijn vermeld.
OPGELOSTE WEEFvOUTJES:
  1. Bij het wijzigen van een voor de deelnemer door Coachview gegenereerd document, worden deze wijzigingen doorgevoerd in het PDF document dat zichtbaar is in de CursistApp.
  2. Actietemplate opleidingsdeelnemer bepalen voorwaarde presentieplicht en slagingsplicht bij meerdere onderdelen werkt weer.
  3. In het inlogscherm bij de aankondiging van een nieuwe versie werkt de link naar de releasenotes weer.
  4. Klik jij in Coachview in de bovenste werkbalk op het '?' dan zie je weer een juiste benaming voor de link om te switchen naar de productie- of trainingsomgeving.
  5. Opleidingsportaal: is betaling geactiveerd dan is het scherm geblokkeerd.
  6. Opleidingsportaal: selecteer je een categoriegroep dan worden de juiste bijbehorende categorieën getoond.
  7. Opleidingsportaal: indien een snippet wordt verborgen is deze voor niemand meer zichtbaar.
  8. Opleidingsportaal: HTML-content inschrijfformulier is zonder belemmeringen te editen. Klik je op annuleren? Dan worden de gegevens niet meer opgeslagen.