Wat is er nieuw in deze versie?
De laatste versie van het jaar alweer. We hebben weer kleine maar fijne verbeteringen voor je klaarstaan en natuurlijk een aantal weeffoutjes opgelost. Probeer ze allereerst uit in jouw trainingsomgeving en laat ons gerust weten wat je ervan vindt. Fijne feestdagen en een goed 2024.

Release datum: donderdag 21 december in training en woensdag 3 januari  live.

UITBREIDINGEN EN VERBETERINGEN OP BESTAANDE FUNCTIONALITEITEN:
1.Documenttemplates 'opleidingsvraag':
Verstuur naar personen die een reservering hebben gedaan, en daarvoor op de wachtlijst staan, een e-mail met daarop de geplande opleidingen in de toekomst. De opleidingen zijn gesorteerd op startdatum. Vergeet niet een linkje naar jouw website op te nemen, wel zo makkelijk.
2.Zoekscherm 'Niet-beschikbaarheid':
Zoek nu ook via een geselecteerde locatierol. Daarmee krijg je in één overzicht de niet-beschikbaarheid van verschillende locaties in beeld.
3.EduDex:
Alleen verkoopregels worden meegestuurd die op dat moment geldig zijn.
4.Zoekscherm 'Evaluaties':
We hebben voor begin- en einddatum evaluatie dynamische zoekfilters toegevoegd. Je kunt nu zoeken op een datumrange waarbij je deze zelf in kunt stellen of een standaard periode kunt kiezen uit een lijst.
5.Knoppen:
Heb je een zoekscherm geopend? Dan behoren de eerste twee knoppen 'Zoeken' en 'Wis' bij het zoeken naar informatie. De knop 'Wis' hebben we hernoemd naar 'Reset'. Daarmee zorg je ervoor dat de standaard zoekcriteria van Coachview weer ingesteld worden. Zweef je boven deze knop dan krijg je een korte uitleg.
6.Tabs:
Passen niet alle tabs op het scherm? Dan worden de tabs die niet zichtbaar zijn als verzameling getoond als je er met de muis boven zweeft. Kies je een van deze tabs? Dan wordt deze als laatste getoond. De overige tabs wijzigen niet meer in volgorde.
WEBHOOKS:
De volgende webhooks zijn toegevoegd:
  1. Verkoopregel bij bijvoorbeeld een opleidingssoort verwijderd: event salesorderline.deleted.
  2. Opleidingsvraag verwijderd: event participationrequest.deleted.
  3. Eigen Coachview omgeving waarin je de webhooks kun inrichten, onderhouden en opvolgen. Klik hier voor het openen van de pagina. Om in te loggen moet je een account hebben.

OPGELOSTE WEEFvOUTJES:
  1. Klik je in de werkbalk op het 'huisje'? Dan wordt jouw personal dashboard weer ververst en kun je aan de slag met de meest actuele informatie.
  2. Zoek je via het centrale zoekvenster naar aanvragen en opleidingsvragen? Dan kon het voorkomen dat deze dubbel werden getoond. Dit is opgelost.
  3. Voor jouw contactpersonen met beperkte gebruikersmogelijkheden is de bedrijfsautorisatie aangezet. Het zoeken naar aanvragen crasht niet meer.
  4. Sorteren op kolom 'Aangemaakt' in het zoekscherm met evaluaties loopt niet meer vast.
  5. Opleidingsportaal: kijk jij in het overzicht met geplande opleidingen aan de hand van een geselecteerde opleidingssoort dan kun je daarna weer zoeken naar andere opleidingen.