Via onze academy volg je onze e-learnings of sluit je aan bij een workshop.

Net als elk uitgebreid programma heeft ook Coachview een leercurve. We begrijpen heel goed dat je hierdoor soms een duwtje in de rug kunt gebruiken. Via verschillende e-learnings of workshops helpen we je snel op weg. Bepaal helemaal je eigen tempo. Na het afronden van de e-learnings of workshops ben je klaar om de diepte in te duiken met Coachview. Van basiskennis, moduleworkshop tot maatwerk. Een bomvol programma waar je zelf vrij bent om keuzes te maken.
Klik in de werkbalk rechtsboven op het vraagteken (1) en vervolgens op menu-item 'Academy' (2) of klik op deze link.

Hiermee kom je op ons opleidingsportaal en kun je je aanmelden voor het volgen van een of meerdere e-learnings en workshops. Je kunt ook een afspraak met een van onze consultants maken.