Via onze kennisbank met tal van artikelen over de inrichting en gebruik van Coachview proberen we je zo goed als mogelijk op weg helpen.

Klik op het vraagteken (1) om het menu te openen.
Klik je op menu-item 'Tickets en Kennisbank' (2)? Dan vind je daar allerlei artikelen die je helpen in het inrichten en gebruiken van Coachview.
In de taakbalk kun je:
  1. Switchen naar een andere taal.
  2. Zoeken naar artikelen die voldoen aan de ingevulde zoekterm.
  3. Open de kennisbank.
  4. Wil je meer weten over de inhoud van de verschillende release, klik dan op 'Nieuw in Coachview'.
  5. Overzicht van jouw tickets.
Klik je op 'Kennisbank'? Dan verschijnen een aantal groepen.
Klik je op een groep dan worden de bijbehorende kennisblokken getoond.
Klik je op een kennisblok? Dan wordt deze verdeeld in een of meerdere sub-kennisblokken.
Klik je op een sub-kennisblok dan worden de bijbehorende artikelen getoond.
Klik op het blok om het artikel te openen.
  1. Menu (niet op alle artikelen van toepassing).
  2. Korte omschrijving.
  3. Inhoud van het artikel.

Info:Je hoeft overigens geen Coachview gebruikersaccount te hebben om gebruik te kunnen maken van onze kennisbank.