Gebruikt jouw e-maildomein specifieke beveiliging, is het niet mogelijk om SPF of DKIM in te stellen en is Coachview niet in de 'white-list' opgenomen? Zorg er dan voor dat de mails uit jouw naam vanuit Coachview worden verzonden.

Zo doe je dat:
Open de opties via menu-groep 'Instellingen' en menu-item 'Applicatie'.
Ga naar panel 'Beveiliging' en optie 'Afzender e-mailadres'.
Je hebt de keuze uit drie opties.
  1. Namens: de e-mail wordt verstuurd door Coachview en gebruikt jouw ingestelde e-mailadres. De [sender] wordt een coachview emailadres en de [from] en [reply-to] blijven het originele e-mailadres. Met o.a. strenge email policy (DMARC icm quarantaine optie). Let op: stuur je tijdens het testen e-mails naar jouw eigen domein? Dan komen deze in de spam folder terecht.
  2. Coachview: de e-mail wordt volledig verstuurd door Coachview. De reply wordt gevuld met jouw eigen afzender e-mailadres. De ontvanger ziet nu ook het adres van Coachview.
  3. Originele afzender: selecteer deze optie alleen als jouw e-maildomein beveiliging (SPF | DKIM) gebruikt en Coachview in de white-list is opgenomen. Het e-mailadres van de gebruiker of van de emailgroep wordt gebruikt. Lees hier meer over de in te stellen beveiliging.
Heb je jouw keuze gemaakt? Vergeet dan niet op 'Opslaan' te klikken.