De deelnemer (gebruiker opleidingsportaal) die is ingelogd in het opleidingsportaal klikt op een link en logt via SSO in in aNewSpring. De deelnemer hoeft dus niet meer apart in te loggen in aNewSpring. De juiste cursus wordt gestart en kan gevolgd worden. Het is natuurlijk van belang dat de deelnemer ook aanwezig is in aNewSpring en de juiste rechten heeft en dat de deelnemer via een CoachviewID in aNewSpring herkent wordt.

Zo werkt het:
De deelnemer logt in in het opleidingsportaal en opent de pagina met informatie over de opleidingen waarvoor is ingeschreven.
Door op de naam te klikken van de opleiding wordt het lesrooster geopend.
Klikt de deelnemer op de knop 'Start E-learning' dan wordt deze automatisch via SSO ingelogd en aNewSpring en wordt de cursus geopend en kan de deelnemer direct de e-learning gaan volgen.

Hulp nodig?
Neem contact op met onze supportafdeling via support@coachview.net.