Als je eenzelfde actie-template nog een keer wilt inzetten, maar met een of meerdere wijzigingen, kun je deze kopiëren. Dit zorgt voor minder invoerwerk en kun je jouw werkproces sneller inrichten.

Zo doe je dat:
Open de databank (zoeklijst) met actietemplates via menu 'Werkproces' en menu-item 'Actie-template'. Zoek de actietemplate in de lijst en open deze door op de naam te klikken.
Klik op de knop 'Kopiëren'.
Er wordt een nieuwe actietemplate aangemaakt die direct zichtbaar is in het scherm.
Klik op de knop 'Bewerken' om de actietemplate aan te passen. Let op: in de naam komt achteraan het woordje '- Kopie' te staan.

Let op:
  1. De toegevoegde opleidingssoorten worden niet meegenomen in de gekopieerde actietemplate.
  2. Heb je een documenttemplate toegevoegd aan de originele actietemplate? Dan wordt dezelfde documenttemplate toegevoegd aan de gekopieerde actietemplate. Mocht je dit niet willen? Kopieer dan de documenttemplate en voeg deze toe aan de gekopieerde actietemplate.