Coachview zal, indien ingesteld, bij het stempelen van een actie een eigenaar aan de actie koppelen. In dit artikel lees je hoe de eigenaar bepaald wordt.

De eigenaar wordt in deze volgorde bepaald:

1. Standaard eigenaar, in te stellen in de actietemplate.
  2. Gebruiker is eigenaar, in te stellen in de actietemplate.
  3. Koppeling met opleiding: contactpersoon 1 van de opleiding.
  4. Geen koppeling met opleiding: contactpersoon 1 van de opleidingssoort.
  5. Standaard eigenaar, in te stellen via de applicatieopties.

Wordt contactpersoon 1 in de opleidingssoort of opleiding gewijzigd? Dan wordt automatisch de eigenaar in de actie gewijzigd.

Toekennen eigenaar via actietemplate:
In de actietemplate heb je de volgende mogelijkheden in panel 'Overig'.
1. Gebruiker is eigenaar:
De persoon die als gebruiker is ingelogd voert een handeling uit waardoor de actie gestempeld wordt. Deze persoon wordt eigenaar van de actie.
2. Standaard eigenaar:
Als deze optie is aangevinkt dan wordt deze persoon altijd toegekend als eigenaar aan de acties die met behulp van deze actietemplate worden gestempeld.
Let op: stel nooit optie 1 en 2 samen in.

Toekennen eigenaar via opties:
Wil je er zeker van zijn dat dat alle acties voorzien zijn van een eigenaar ongeacht of dit is ingesteld in de actietemplate, dan stel je dat via opties in.
Open de opties via menu 'Instellingen' en menu-item 'Applicatie'.
Ga naar panel 'Algemeen' en optie 'Actie default eigenaa' en selecteer de persoon die eigenaar moet worden. Let op: dit moet wel een gebruiker van Coachview zijn.