Altijd handig een lijst met alle soortonderelen al dan niet gekoppeld aan een of meerdere opleidingssoorten.
Heb je bij een opleidingssoort via de tab 'Onderdelen' een of meerdere onderdelen via 'Bewerken' verwijderd? Dan zijn de soortonderdelen niet verwijderd alleen ontkoppelt aan deze opleidingssoort. Welke dat zijn kun je terugvinden via de lijst met soortonderdelen en naar believe alsnog verwijderen of indien niet mogelijk op inactief zetten.

Sooronderdelen lijst:
Klik in menu 'Werkproces' (1) op menu-item 'Opleidingssoort' (2) en vervolgens op de drie puntjes (3).
Klik vervolgens menu-item 'Soortonderdeel'.
Kijk even goed naar de kolommen die zijn ingesteld. Het is namelijk handig als je de kolom 'Opleidingssoort namen' toevoegd (1). Je ziet nu direct aan welke opleidingssoort(en) het onderdeel is gekoppeld. De opleidingssoorten zijn gescheiden met en punt-komma. Is de kolom leeg? Dan is het onderdeel niet gekoppeld (2).

Zoeken:

Om het je nog makkelijker te maken kun je ook zoeken naar soortonderdelen die gekoppeld zijn aan een bepaalde opleidingssoort. Klik daarvoor op de knop 'meer...'. Natuurlijk heb je ook nog andere zoekmogelijkheden.

Verwijderen:

Het definitief verwijderen van een onderdeel dat bijvoorbeeld niet is gekoppeld gaat als volgt:
  1. Klik op de naam.
  2. Klik op de knop 'Bewerken'.
  3. Klik op de knop 'Verwijder' en 'OK'.
Kun je een soortonderdeel niet verwijderen?
Selecteer het soortonderdeel, klik op 'Bewerken', selecteer het veld 'inactief' en klik op 'Opslaan en Terug'.