Het is mogelijk om voor een docent, docent specifieke tarieven (inkoopregels) op te geven voor verloning. Wordt de docent ingepland dan worden de kosten automatisch als inkoopregel(s) in de opleiding geboekt. Gebruik je het type 'overig' dan kun je zelf eenheden zoals 'uur' of 'km' vergoeden. Bij de opleiding moet je dan het bedrag nog zelf bepalen.
Meer weten als voorbereiding op dit artikel?
  1. Voeg een of meerdere inkoopregels toe aan een docentdossier.
  2. De docentrollen.
  3. Inkoopregel-templates.

Verloning via dagdeel:
Via menu 'Relaties' en menu-item 'Docent' open je de lijst met docenten.
Open het dossier van de docent door op de naam te klikken. In het detailscherm vind je tabblad 'Inkoopregels' waar de verloning voor deze docent ingesteld kan worden.
Klik op de knop 'Toevoegen' voor het openen van het pop-upscherm met inkoopregel-templates. Met behulp van een inkoopregel-template stempel je een inkoopregel een of meerdere keren.
Let op het type per inkoopregel. Dagdeel, dan berekent Coachview zelf het bedrag. Overig, dan moet jij handmatig het aantal km of voorbereidingsuren invullen.

Wil je weten hoe deze verloning in de praktijk werkt? Klik dan op 'Inkoop: verloning overig (km / uren) praktijk (2)'.