In het dagoverzicht heb je een visueel overzicht van het lesrooster per dag.
Belangrijkste kenmerken van het scherm:

Zoek naar opleidingen / onderdelen:

1. Vul de naam of een gedeelte van de naam van een opleiding of onderdeel in (1) en klik op <enter> of het vergrootglas (2) om het zoeken te starten.
  2. Klik op het filtericoontje (3) om een lijst met zoekcriteria te openen.
De gekozen dag, met behulp van een van de pijltjes voor dag, maand of jaar kun je de gekozen dag wijzigen.
Het weeknummer vind je linksboven in beeld.
Tijdbalk, de ingestelde werktijden worden altijd op het scherm getoond en worden zwart weergegeven. De tijden buiten werktijd worden grijs weergegeven. De werktijden kun je instellen via de tab 'Opties'. De rode driehoek geeft de huidige tijd aan en wordt als een rode lijn op het scherm getoond.
Klik onderaan in de werkbalk op:
  1.  'Vandaag' om de huidige dag te tonen.
  2. Ga naar de vorige dag.
  3. Ga naar de volgende dag.
Download de dag als CSV bestand.
Open het volledige planningsscherm in een nieuwe tab in jouw browser. Handig want je kunt nu tegelijkertijd in Coachview verder werken.
Tip:
  1. Het is mogelijk om specifieke opleidingen niet te tonen in dit overzicht. Voeg aan de opleidingssoort een opleidingssoortcategorie toe, waarin je hebt aangegeven dat alle opleidingen gemaakt met deze opleidingssoort niet getoond mogen worden.
  2. Geef het blok met informatie over het onderdeel (les) een bepaalde kleur.

Meer weten over opleidingssoortcategorieën? Klik dan hier opleidingssoort: categorieën

Tip: klik hier en lees welke informatie het blok met onderdeelgegevens bevat.

Algemene niet-beschikbaarheid:
Heb je vakantiedagen toegevoegd in Coachview via 'Niet-beschikbaarheid' dan worden deze in het dag overzicht getoond.
Let op: dit is een algemene niet-beschikbaarheid, niet-beschikbaarheid van docenten en locaties zie je hier niet. Deze zijn alleen in de tijdlijn zichtbaar.