In ditd artikel wordt uitgeleg hoe je, je via de app kunt inschrijven in een opleiding.

Let op: de CursistApp bevindt zich nog in de piltofase (Bèta). Het kan dus zijn dat sommige functies nog niet goed werken.

Inschrijven
Is in het menu het item 'Inschrijven' zichtbaar? Dan kun je je voor een nieuwe opleiding inschrijven.
Klik op 'Inschrijven' en je wordt doorgestuurd naar de website met een aanbod van opleidingen en de mogelijkheid om in te schrijven.
Dit is een voorbeeld:
Ben je ingeschreven of op de wachtlijst geplaatst? Dan zie je dit o.a. terug via menu-item 'Opleidingen'.