Is het implementatieproject afgerond en wil je alle testgegevens verwijderen uit Coachview zodat je kan gaan bouwen aan je 'live database'? Dan kun je de 'Initieer Go-live' knop gebruiken. De testdata worden verwijderd, maar gegevens betreffende de inrichting blijven behouden.

Zo doe je dat:
De knop is alleen te gebruiken onder bepaalde omstandigheden:
  1. De klantstatus moet 'Invoering' zijn. Dit is (technisch) op de achtergrond in te regelen door onze consultant, jouw begeleider in het implementatie traject.
  2. Omdat je dit samen met jouw implementatie begeleider doet, moet deze aan jouw zijn toegewezen en een geldig e-mailadres hebben.
  3. Jij moet de 'administrator' gebruikersrol hebben (zodat je toegang hebt tot het menu 'Beheer' en menu-item 'Parameters')
  4. Jij initieert het moment.
Klik op menu 'Instellingen' in menu-item 'Applicatie' op de drie puntjes.
Er worden extra menu-items getoond. Klik op 'Parameters'
Klik op de 'Initieer Go-live' knop.
Klik je op deze knop? Dan wordt er een e-mail gestuurd naar onze consultant met een eenmalige bevestigingscode.
Deze neemt telefonisch contact met je op om de bevestigingscode door te geven. Vul de code in, en klik op 'Bevestig Go-live'. Je hebt drie pogingen om de code in te geven en de actie uit te voeren. Lukt dit niet dan moet het proces opnieuw opgestart worden. Er wordt dan een nieuwe code verstuurd/gevraagd.
Je ziet nu dat de tekst in de 'Bevestig Go-live' knop verandert in 'Bezig...'. De knop kan niet meer ingedrukt worden. Is de actie uitgevoerd dan wijzigt de tekst naar 'Initieer Go-live' en volgt er een melding.
Bij het uitvoeren wordt jouw gebruikersnaam opgeslagen, samen met het gebruikte e-mailadres en de huidige datum/tijd. Welke testgegevens er verwijderd worden zie je in het schema verderop in het artikel.

Deze gegevens worden verwijderd.Deze gegevens worden niet verwijderd.
Bedrijven en personen:

Personen

Bedrijven
Opleidingsgegevens:
OpleidingenOpleidingssoorten
Opleidingsvragen
ResultatenResultaatdefinities

Docenten en locaties (inclusief rollen)

Redenen vrijstelling

Redenen manueel akkoord
Financieel:
Aanvragen, verkoopregels en toegevoegde staffelingVerkoopregel templates en ingerichte staffeling
Inkooporders
Inkoopregels, niet gekoppeld aan een docentInkoopregels, gekoppeld aan een docent.
Facturen (concept en definitief) en factuurregelsBetaalwijze

BTW

Grootboekrekeningen

Kostenplaatsen

Eenheden

Redenen vervallen
Debiteuren
Crediteuren, zonder inkoopregel
Crediteuren, met inkoopregel (docent).
Evaluaties:
EvaluatiesEvaluatie templates
Evaluatievragen en antwoordenEvalautievraag templates

Keuzereeksen
Werkproces:
Interne DocumentenExterne (geüploade) documenten

Document templates

Stylesheets
Acties (ook de afgeronde)Actie templates
Algemeen:
Webaanvragen (al of niet verwerkt en vervallen)
Niet-beschikbaarheid (algemeen, docent en locatie)

Alle categorieën

Vrije velden inrichting en invulling bij dossiers die niet worden verwijderd

Gebruikers en gebruikersrollen

Functies en afdelingen

e-mailgroepen

Instelling personal dashboard (startscherm)

Speciale taken

Instellingen kolommen

Geüploade logo's

Koppelingen via Service Center
Materiaal:
MateriaalmutatiesMateriaal

Redenen materiaalmutaties
Competenties
Handmatig toegevoegde doelgroepenAutomatisch aangemaakte doelgroepen (bijvoorbeeld koppeling MailChimp).
Competentie uitvoering (opleidingsvragen)Competentie inrichting