In Coachview is het mogelijk om voor een of meerdere geselecteerde personen in bulk gegevens te wijzigen.

Zo doe je dat:
Open de lijst met personen.
Zoek de personen die je wilt wijzigen. Klik eventueel op 'meer...' om extra zoekcriteria te tonen.
Klik op 'Bewerken'.
Er wordt een panel getoond waarop je kunt aangeven wat je in een keer wilt wijzigen.

Geef in het panel aan wat je wilt wijzigen.
Selecteer in de lijst die personen die gewijzigd moeten worden door deze aan te vinken.
Met behulp van 'Alles' (1) en het vinkje (2) worden alle personen in één keer over meerdere pagina's heen selecteren.

Is de knop 'Alles' niet in te drukken? Dan zijn er teveel personen gevonden.
Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren. Wil je deze wijzigingen niet doorvoeren? Klik dan op 'Annuleer'.