Het is mogelijk om bij verschillende dossiers zelf een actie, met behulp van een actietemplate, te stempelen en te benoemen. Denk bijvoorbeeld aan het stempelen van een actie in een opleiding, bedrijf- of persoonsdossier of aanvraag. Jijzelf moet de actie binnen of buiten Coachview uitvoeren, en de actie zelf afronden.

Zo doe je dat:
Voor het zelf stempelen van een actie kun je een bestaande actietemplate gebruiken. Je kunt ook een 'blanco' actietemplate maken en deze gebruiken voor het stempelen van de actie. In onze voorbeeldenbibliotheek, te gebruiken bij het aanmaken van een actietemplate, hebben we een voorbeeld voor een 'Blanco' actietemplate waarmee je een actie bij een opleiding kunt stempelen.
Open de opleiding en klik op de tab 'Acties' (1). Klik op de knop 'Nieuw' (2).
Zet een vinkje voor de actie die je wilt stempelen (1) en klik op de knop 'Toevoegen' (2).
De actie wordt gestempeld en kun je direct naar behoefte aanpassen.
  1. Naam van de actie, maakt duidelijk wat er moet gebeuren.
  2. Wijzig de start- en einddatum.
  3. Voeg een eigenaar toe die de actie moet uitvoeren. Dit moet een gebruiker van Coachview zijn omdat je de actie allen in Coachview ziet.
  4. Verzet de prioriteit.
  5. Licht de actie toe door een opmerking in te vullen. Klik je tegelijkertijd op ctrl-enter dan wordt er een datum, tijd en naam stempel geplaatst.

Ben je klaar? Kik dan op 'Opslaan & Terug' en de actie wordt aan de lijst toegevoegd.

Afronden:
Is de actie binnen- of buiten Coachview uitgevoerd? Dan moet de eigenaar deze afronden.
Methode 1 afronden:
Handig als je meerdere acties tegelijkertijd wilt afronden.
Klik in de lijst met acties op 'Bewerken'.
Vink de af te ronden actie aan en klik op 'Zet op Afgerond'.

Methode 2 afronden:
Klik op de naam van de actie om de actie te openen en klik op de knop 'Zet op afgerond'.
Is de actie afgerond, dan verdwijnt deze uit de lijst.