Een overzicht van verkoopregels maak je met behulp van menu-groep 'Verkoop' en menu-item 'Verkoopregel'.
Je kunt direct zoeken op de naam van een verkoopregel. Wil je meer zoekcriteria? Klik dan op de 'meer...'. Vul een of meerdere criteria in, en klik op 'Zoeken'.

Bewerken van een verkoopregel:
Klik in de lijst op de naam van de verkoopregel om deze te openen en aan te passen of te verwijderen.
Klik op de knop 'Bewerken'.
Wijzig de gegevens.

Klik op 'Opslaan & Terug' om de gegevens te bewaren en terug te keren naar de lijst met verkoopregels.

De naam van de koppeling die je onderaan ziet staan is de naam van de opleidingssoort.
Wil je de bijbehorende prijsafspraak wijzigen?
  1. Klik dan op tab 'Prijsafspraken'.
  2. Klik op de naam om deze te openen.
  3. Klik op 'Bewerken'.
  4. Vergeet niet op 'Opslaan & Terug' te klikken als je klaar bent.

Verwijderen van een verkoopregel:

Klik in de lijst op de naam van de verkoopregel om deze te openen en aan te passen of te verwijderen.
Klik op de knop 'Bewerken' en op de knop 'Verwijder' en 'OK'.

Let op:
  1. Bij het verwijderen van de verkoopregel worden prijsafspraken ontkoppeld maar niet verwijderd.
  2. Is er met deze verkoopregel bij de aanvraag een orderregel gestempeld? Dan kun je de verkoopregel niet verwijderen. Je kunt de verkoopregel nog wel op inactief zetten.
  3. De verkoopregel wordt verwijderd uit de gekoppelde opleidingssoorten.

In bulk bewerken:

1. Zoek, indien van toepassing, een of meerdere verkoopregels.
  2. Klik op 'Bewerken'.
  3. Wijzig een of meerdere waardes.
  4. Selecteer een of meerdere verkoopregels door deze aan te vinken.
  5. Klik op 'Opslaan'.